Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/tfapvzoo/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Un jucător suedez câștigă Campionatul European Everest Poker – The Fearless Artist Popup
Notice: Undefined property: WP_Block_Type::$view_script_handles in /home/tfapvzoo/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-blocks/src/Interactivity/scripts.php on line 15

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tfapvzoo/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-blocks/src/Interactivity/scripts.php on line 15

Un jucător suedez câștigă Campionatul European Everest Poker

Cazinou

Throttle de la Mazza a bătut aproape 100 de jucători de poker pentru a câștiga finala campionatului în Barcelona

Un jucător de poker din Suedia a câștigat prima ediție a Campionatului European din Everest Mazza (EPEC), care a avut loc la Barcelona, ​​sâmbătă, 9 septembrie. În timpul finalului interesant al turneului european de primăvarat european casino online gratis După ce am creat amatori ca o țintă, o sută de jucători au săpat țara împotriva țării pentru a deveni campion european al acestui an al Everest.

Jucătorii au bătut peste 20 000 de participanți la concursuri live și online care lucrează prin Europa din martie. Fiecare a câștigat o șansă de a-și reprezenta țara la campionat și a primit un pachet Euro-900 premiat, inclusiv cheltuielile de călătorie la Barcelona. Câștigătorul ediției EPEC prima ediție a împărțit iazul de premiere Euro-50 000 cu ceilalți 17 jucători principali din Germania, Danemarca, Franța, Elveția, Olanda, Belgia, Italia și din Suedia.

Peter Lindstrom a câștigat turneul live al calificatorului EPEC organizat de Everest Poker în Wirsbo, Suedia, miercuri, al treisprezecelea poate trăi pokerul jocurilor lui Petru de două ori pe săptămână, cu clubul de la PokerStallskap Wirespan. Clubul are aproximativ 100 de membri și uneori joacă împotriva altor cluburi de cluburi locale.

“Sunt încântat să particip la un eveniment atât de distractiv și în mișcare”, a declarat Peter, câștigător al EPEC 2006. “Mazza lui Everest mi-a oferit să-l educăm și să-l susțină în timpul turneului de calificare, permițându-mă aici în finalul lui Anumite concurență de gust. A fost o mare experiență și arătați nerăbdător să participe la alte turnee live și online ale Clubului Everest și ediția EPEC 2007 – 2013 “.

În prezent, Everest Poker este unul dintre cele 10 locuri principale ale liliecii mai mari din a doua lume. Deși nu există statistici specifice la nivel european, având în vedere că BAT-ul Everest primește aproape toate veniturile aferente din Europa, este probabil să fie una dintre cele 3 camere principale europene ale BAT. Pokerul Everest a fost una dintre primele săli de la Mazza, interesată, în special, Comunitatea Europeană a Mazza, oferind o atmosferă unică și atrăgătoare pentru jucătorii europeni. Povorul Everest a sponsorizat, de asemenea, diverse turnee-cheie ale pokerului în Europa, cum ar fi turneul BAT din 2005, asociației de jucători germani ai pokerului și turneul din 2005/2006 Franța și organizează în mod regulat turneele prin satelit în linie Calificatorul pentru unele dintre cele mai importante evenimente de tensiune BAT din Europa.

Datele EPEC 2007-2013 vor fi dezvăluite în T4 2006, iar Everest Poker crede că au peste 50 000 de jucători înregistrați pentru a participa la a doua ediție a acestui eveniment foarte popular.

Fotografiile și imaginile exclusive ale turneului final EPEC sunt disponibile la cerere.